Feesten/partijen

-Hoe gaan wij te werk

Voor het gemak bieden wij een aantal arrangementen aan , maar dit is lang niet alles wat wij te bieden hebben. Ieder feest is anders en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken. Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak.

 

 

Een greep uit onze arrangementen

Feestavond

Wij bieden u deze feestavond aan in de vorm van een all-in arrangement met een ruime sortering drankjes en hapjes in een feestelijke sfeer met gastvrije bediening. De tijden kunt u afstemmen naar wens.

 

Receptie

Heeft u iets bijzonders te vieren? Uw receptie of borrel is bij de heeren van Berg en Dal in goede handen. Wij bieden verschillende arrangementen, maar we bespreken graag uw persoonlijke wensen voor receptie op maat.

 

Verjaardag

Jarig, maar geen zin om het te organiseren ? Boek dan het 2,5 uur durende verjaardagarrangement van de heeren van Berg en Dal. Dan kunt zorgeloos genieten van uw verjaardag.

Vergadering

Heeft u een vergadering? Dan beschikken wij over een zaal met airco, tevens kunt u dit combineren met een lunch of diner.

 

 

heeft u andere wensen of heeft u vragen kunt u ons mailen op

info@deheerenvanbergendal.nl of via contact het formulier invullen

.